PhD-konferencia FELHÍVÁS

DOKTORI  ÉS POSZTDOKTORI KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐ

HATÁRON TÚLI MAGYAR hallgatók számára

 

A Márton Áron Kollégium és Szakkollégium (Pécs), az ELTE Márton Áron Szakkollégium, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, valamint a Pécsi Tudományegyetem közös szervezésű PhD-konferenciát hirdet doktori és posztdoktori képzésben részt vevő, határon túli egyetemi hallgatók számára Interdiszciplinaritás a Kárpát-medencében címmel.

A konferencia időpontja: 2019. május 4 . (szombat)

Helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar „A” épület (7624, Pécs, Ifjúság útja 6.)

Jelentkezhet valamennyi Magyarország területén kívül született, magyar nemzetiségű, doktori/posztdoktori képzést folytató hallgató tanulmányainak helyszínétől függetlenül.

Részvételi szándékukat a jelentkezési lap és a tervezett előadás rövid, magyar nyelvű kivonatának elküldésével (formai követelmények a jelentkezési lapon) legkésőbb 2019. április 22-ig jelezhetik az alábbi e-mail címen:

Tárgy: „PhD-konferencia 2019”

 A konferencia nyelve magyar.

 Az előadások időtartama 15 perc, amit 5 perc vita követ.

Az előadások írott változatát önálló, lektorált kötetben kívánjuk megjelentetni.

 A jelentkezéseket az alábbi szekciókba várjuk:

Irodalomtudomány, Nyelvtudomány, Történelem- és politikatudomány, Néprajztudomány, Vallás-, Kultúra- és Művelődéstörténet, Állam- és Jogtudomány, Komplex Természettudományok, Társadalomtudományok, Szociológiatudomány, Informatika, illetve Pedagógia, Pszichológia.

 

A beérkezett jelentkezéseket szakmai bizottság bírálja el, az előadásra felkért hallgatókat 2019. április 26-ig értesítjük.

 

A konferencia idejére a résztvevőknek az előzetesen jelzett igényeknek megfelelően étkezést, valamint szállást biztosítunk.

 

A konferencia támogatói:

További információk elérhetők a https://martonaron.elte.hu/esemenyek honlapon, e-mailben: masz@masz.pte.hu telefonon +36 30 55 66 663, személyesen a Pécsi Márton Áron Kollégium és Szakkollégiumban (7634, Pécs, Rácvárosi út 70/2.).